Indtast teksten her

Opslagstavlen

• ikon

1. skoledag på Ole Rømer-Skolen:

www.facebook.com/htknu

Cool Kids

for børn med angst

se vedhæftede
  • ikon

1. skoledag på Ole Rømer-Skolen:

www.facebook.com/htknu

• ikon
    Går ungdomskulturen op i røg?

Debataften med komiker Anders Fjelsted den 3. september kl. 17.30-18.30 Taastrup bibliotek
    Danskernes forhold til rygning har ændret sig. De fleste hjem er røgfri, cigaretterne er væk fra flyveturen, rygekupeerne er væk, og askebægerne er røget ud af kontorerne. Alligevel er der hver eneste dag 40 danske børn og unge, der tænder deres første cigaret.

Komiker Anders Fjelsted inviterer børn og forældre til en underholdende snak om rygningens betydning for ungdomslivet og hvordan vi kan få en røgfri fremtid.

Anders Fjelsted er kendt fra "DM i stand-up”, hvor han har været vært flere gange, “Stand-up.dk”, “De Udvalgte”, “Talegaver til børn”, “Comedy Aid”, hans soloshow “Barnligt voksen” og som morgenvært på Nova FMs "GO'NOVA". Anders Fjelsted er ham, alle kan lide. Han er charmerende, positiv og selvironisk. Måske også fordi han ligner en sød nevø eller en granvoksen konfirmand. Bag det drengede ansigt snurrer et kvikt hoved, der kan sætte både sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum.

Målgruppe:
    Unge, forældre med teenager-børn og/eller alle, der er nysgerrige på sagen

Tilmelding: Arrangementet er gratis – men book en billet via bibliotek.htk.dk/arrangementer

Andreas Toft
    Litteraturformidler

Lone Aagård Warming den 10-08-2018
    Kære alle elever og forældre på Ole Rømer-Skolen

Kom og vær med til at opleve Ole Rømers Magiske Rejse - et unikt 3D lyd- og lysshow helt gratis.

Læs mere i følgende link:

Lone Aagård Warming den 07-08-2018
  • ikon

Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.

Læs vedhæftede folder på enten dansk eller engelsk.

Lone Aagård Warming den 27-06-2018