Indtast teksten her

Så er 9. klasserne Zoo-piloter igen !

Nyhed billede
I uge 7 er 9. klasse igen i Zoo, hvor de formidler om samere og rener.
De hjælper med at lave læderarmbånd, snitte i træ, karte uld.

Derudover er der mulighed for at lave snobrød og skumfidusser over bål.
Det er den sidste opgave som Zoo-piloter.

Det har været en fantastisk oplevelse med Zoo.
    Lene Sten den 14-08-2018

1. skoledag på Ole Rømer-Skolen:

www.facebook.com/htknu

Lone Aagård Warming den 15-08-2018

Ungdomsskolen tilbyder gratis hold til alle unge

Tilmeldingen er nu åbnet på www.minungdomsskole.dk

De fleste hold starter i uge 37.

Kommunens ungdomsskole er nu ude med program og har åbnet for tilmelding på www.minungdomsskole.dk

Har du elever, der har brug for ekstra undervisning i skolefag eller brug for et socialt boost i fritiden, må du meget gerne prikke dem på skulderen og foreslå dem at kigge på Ungdomsskolens tilbud.

Ungdomsskolen kommer på besøg i alle 7. og 8. klasser i disse uger og programmet distribueres hjem i postkasserne. Det kan også ses her: https://issuu.com/minungdomsskole/docs/program_2018_2019

Ungdomsskolen er Høje-Taastrup Kommunes tilbud til alle kommunens unge fra og med 7. klasse til 18 år om gratis undervisning i fritiden – både ekstra undervisning i skolefag og undervisning i fag og aktiviteter, man ikke finder i skolen eller det lokale foreningsliv.

F.eks. kan man få ekstra hjælp til matematik, engelsk, lære andre sprog, gå til sport, lære et håndværk, fordybe sig i musik eller anden kreativitet. Udover at lære noget, finder de unge også nye venner med samme interesser som dem selv.

Hanne Tjessem
    Viceungdomsskoleinspektør

Cool Kids

for børn med angst

se vedhæftede
    Lene Sten den 14-08-2018

1. skoledag på Ole Rømer-Skolen:

www.facebook.com/htknu

Lone Aagård Warming den 10-08-2018
    Går ungdomskulturen op i røg?

Debataften med komiker Anders Fjelsted den 3. september kl. 17.30-18.30 Taastrup bibliotek
    Danskernes forhold til rygning har ændret sig. De fleste hjem er røgfri, cigaretterne er væk fra flyveturen, rygekupeerne er væk, og askebægerne er røget ud af kontorerne. Alligevel er der hver eneste dag 40 danske børn og unge, der tænder deres første cigaret.

Komiker Anders Fjelsted inviterer børn og forældre til en underholdende snak om rygningens betydning for ungdomslivet og hvordan vi kan få en røgfri fremtid.

Anders Fjelsted er kendt fra "DM i stand-up”, hvor han har været vært flere gange, “Stand-up.dk”, “De Udvalgte”, “Talegaver til børn”, “Comedy Aid”, hans soloshow “Barnligt voksen” og som morgenvært på Nova FMs "GO'NOVA". Anders Fjelsted er ham, alle kan lide. Han er charmerende, positiv og selvironisk. Måske også fordi han ligner en sød nevø eller en granvoksen konfirmand. Bag det drengede ansigt snurrer et kvikt hoved, der kan sætte både sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum.

Målgruppe:
    Unge, forældre med teenager-børn og/eller alle, der er nysgerrige på sagen

Tilmelding: Arrangementet er gratis – men book en billet via bibliotek.htk.dk/arrangementer

Andreas Toft
    Litteraturformidler

Lone Aagård Warming den 07-08-2018
    Kære alle elever og forældre på Ole Rømer-Skolen

Kom og vær med til at opleve Ole Rømers Magiske Rejse - et unikt 3D lyd- og lysshow helt gratis.

Læs mere i følgende link:

Lone Aagård Warming den 27-06-2018

Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.

Læs vedhæftede folder på enten dansk eller engelsk.